Hvordan fjerner du Send-tasten fra WhatsApp-tastaturet?

Det er mulig å fjerne Send-tasten fra WhatsApp-tastaturet, og prosedyren er ikke så komplisert som det ser ut til. Vi har to alternativer som kommer som standard i direktemeldingsprogrammet, og en av dem er å bruke Send-tasten for å gjøre en linjeskift, mens den andre skal bruke den til å sende meldingen.

Hvis det vi leter etter er at enheten vår har samme funksjon som Word og dermed kan lage linjeskift, må vi fjerne Send-tasten fra vår WhatsApp . Fra applikasjonsmenyen kan vi velge en av de to metodene og sette den i bruk.

Fjern Send-tasten fra WhatsApp-tastaturet

Fremgangsmåten du kan utføre for å fjerne Send-tasten fra WhatsApp-tastaturet, er veldig enkel. Bare vær oppmerksom på at den bare er tilgjengelig for Android, siden iPhone-brukere ikke har muligheten til å slette nøkkelen, og når de klikker Send tekst, hopper til neste linje.

Dette er trinnvis du må følge:

  1. Først klikker du på Apps-knappen.
  2. Deretter åpner du WhatsApp, ved å klikke på ikonet.
  3. På hovedskjermbildet og hvor alle chattene er, skriv inn "Innstillinger". For å gjøre det må du klikke på de tre punktene i øvre høyre hjørne.
  4. Deretter klikker du på "Innstillinger" -alternativet.
  5. I "Innstillinger" trykker du på "Chatinnstillinger" -tasten.
  6. Deretter klikker du på "Enter is send".

Fra denne delen kan du merke og fjerne merket for å fjerne Send-tasten fra WhatsApp-tastaturet når som helst.

Hvis du lar alternativet være merket, vil du se at nøkkelen vises i skriveområdet nedenfor til høyre. Hvis du trykker denne tasten etter at du har skrevet en melding, vil den bli sendt umiddelbart.

Men hvis du gjentar prosedyren og fjerner merket for alternativet, vil du se at på stedet der "Send" var, vil du nå finne linjeinnmatingsikonet . Med dette alternativet, når du skriver en melding og trykker på linjeinnmatingsikonet, kan du fortsette å skrive i den følgende linjen.

Så, hvordan sender du meldingene hvis du ikke lenger har "Send" eller "Send" -tasten? Det du må gjøre er å trykke på det grønne symbolet, send pilen, som bare vises til høyre for skriveplassen. På denne måten kan du sende meldingene dine i fremtiden etter at du har slettet Send-tasten.