Slik laster du ned din personlige Facebook-informasjon

Cambridge Analytica-skandalen i fjor, kastet Facebook i fokus og mange av oss spurte hvilke data som hadde vært i stand til å samle dette sosiale nettverket på vår person, så hvis du vil vite hvordan du laster ned informasjonen din Facebook-ansatte, ikke nøl med å følge trinnene nedenfor.

Etter skandalen bestemte Facebook seg for å inkludere en interessant funksjon som mange kanskje har oversett, men det er en veldig nyttig metode for å laste ned all informasjonen Facebook har lagret og katalogisert i forhold til vår konto, så la oss se hva som er prosedyren .

Trinn for å laste ned din personlige Facebook-informasjon

  1. Det første trinnet er å gå inn på vår Facebook-konto og gå til "Innstillinger" -delen, øverst til høyre, der ikonet for en omvendt trekant er.
  2. Deretter må du klikke på "Din Facebook-informasjon" -linken i den venstre kolonnen på siden som skal vises.
  3. I menyen som åpnes nå, må vi velge alternativet "Last ned informasjonen din".
  4. Vi ser da hvordan databasen som er samlet i vår konto ser ut til å laste den ned (vi anbefaler at du gjør det på en PC), slik at vi kan laste ned alt som vises, der vi også har en seksjon dedikert til "Profilinformasjon" eller " Informasjon om deg. "
  5. Velg de feltene du vil laste ned, eller alt, og deretter kan du velge alternativet " Opprett fil " slik at all informasjon er lastet ned til datamaskinen. Avhengig av vanlig bruk av Facebook, er det mulig at generering og nedlasting av denne filen kan ta timer.
  6. Før du velger alternativet for å laste ned informasjonen eller "Opprett fil", kan du også konfigurere nedlastingen hvis du vil laste ned fra en bestemt dato, hvis du vil at kvaliteten på bildene og videoene du laster ned er lav, middels eller Høy, eller hvis du vil at filen skal lastes ned i HTML- eller JSON-format, slik at en annen tjeneste kan importere informasjonen lettere.

Hvis du ikke justerer datoene og laster ned all informasjon fra din første dag på Facebook , vil du bli overrasket, ikke bare for å se alle bildene og videoene du har lastet opp alle disse årene, men du får også tilgang til å se hvilken liste over venner du har hatt, inkludert alle de som du kanskje har slettet tidligere, og de som du ikke har fulgt i noen tid. Faktisk vil den nedlastede kopien inkludere all personlig informasjon og aktivitet du har utført i Mark Zuckerbergs sosiale nettverk, og hvis du vil ha det, kan du enkelt slette Facebook-kontoen din .