Slik sletter du din Facebook-konto

Facebook er et av de mest populære sosiale nettverkene i verden. Millioner av kontoer åpnes daglig, men også stengt av den store konkurransen mellom sosiale nettverk. For øyeblikket synes Instagram-tilhengere å komme seg på Facebook. Når det er på tide å eliminere vår konto for å gi prioritet til en annen, genereres en rekke dilemmaer som starter med muligheten til å lukke vår online sti på riktig måte. Tid er penger, og det er bedre å være klar over trinnene vi skal ta for å avslutte vår Facebook-tilstedeværelse. Vær oppmerksom på disse instruksjonene og lær hvordan du sletter en Facebook-konto.

Trinn for å fjerne en Facebook-konto

  1. Før vi tar skrittet for å eliminere en Facebook-konto, må vi være 100% sikre. Det er mulighet for å deaktivere at det ville være midlertidig. Vi kunne gjenopprette bilder eller elementer som har noen følelsesmessige kostnader for oss. Hvis vi sletter kontoen, blir alt slettet, og vi kan miste privilegert informasjon som vil være vanskelig eller umulig å gjenopprette.
  2. Hvis vi vil deaktivere kontoen for å være en tid uten Facebook, men å holde vår profil for fremtiden, er trinnene veldig enkle. Med Facebook i vår konto, ser vi etter menyalternativet. I rullegardinmenyen som vil vises, velger vi kategorien 'Konfigurasjon'. Vi ser til venstre for alternativet som sier "Sikkerhet". For disse klikkene kommer vi til alternativet deaktivere kontoen som vil være i den nedre delen av menyen som vil vises. Vi kan aktivere kontoen automatisk eller manuelt når vi vil.

  3. Muligheten til å eliminere er den mest radikale av alle, og som vi må ha 100% sikkerhet på når vi gjør det. Vi kan ikke nøle med å slette vår Facebook-konto. Vi logger inn normalt og velger alternativet for å slette konto. Hvis det ikke vises, kan vi søke det i en søkemotor som tar oss direkte til det. Hvis vi gir deg å slette konto, varsler Facebook oss om at vi ikke kan gjenopprette tilknyttede data, og at alt vi har i det blir slettet. Vi klikker på alternativet 'Fjern konto'. Han vil spørre oss om vi er sikre på at eventyret vårt i dette sosiale nettverket med en bestemt profil vil være over.

Med disse enkle trinnene har vi deaktivert eller eliminert vår Facebook-konto. Hvis vi deaktiverer det, vil vi ikke være synlige, men vi vil beholde våre data, hvis vi sletter det, kan vi ikke gjøre noe for å gjenopprette våre minner, alt blir slettet for alltid.