Slik sletter du en Twitter-konto enkelt

Hvis du har en Twitter-konto, og du er lei av å være i dette sosiale nettverket, kan du slutte å skrive inn det, men hvis du også vil slette kontoen din, følg denne trinnveiledningen der vi forklarer hvordan du sletter en Twitter-konto på en enkel måte .

Eliminere Twitter-kontoer krever ikke gode datakompetanse, men bare en spesiell oppmerksomhet for å forstå hva du gjør. Husk at ved å slette en Twitter-profil, vil du ikke kunne returnere fordi dataene dine vil bli slettet permanent . Hvis du tenker deg, har du fortsatt muligheten til å gjenopprette Twitter-kontoen din innen 30 dager etter deaktiveringsforespørselen, slik at vi kan se hvordan vi fortsetter.

Fremgangsmåte for å fjerne en Twitter-konto enkelt

Før du begynner å forklare hvordan du kansellerer en Twitter-konto, vil det være lurt å be om en fil for å lagre alle "tweets" du har publisert . Hva du må gjøre, er å koble til Twitter fra datamaskinen din og klikk på ikonet Profil og innstillinger , og i menyen som vises må du klikke på Request file- knappen for å motta en e-postkobling for å laste ned den komprimerte filen så snart som som tilgjengelig. Ved å klikke Last ned nå starter prosessen med å laste ned filen.

Nå som du har en sikkerhetskopi av "tweets", er du klar til å slette Twitter-kontoen din med trinnene vi nå forklarer for deg:

  1. Avbestillingen av en Twitter-konto kan bare gjøres fra en PC .
  2. På denne måten må du skrive inn eller utstyre en datamaskin og koble til Twitter via en Internett-tilkobling.
  3. En gang i profilen din, klikk på ikonet der ditt lille bilde vises øverst til høyre. Du vil se hvordan en popup-meny vises, og hvis du laster ned, ser du et alternativ som er "Konfigurasjon og personvern".
  4. På siden som vises, må du klikke på Deaktiver konto- lenken din, som ligger nederst på siden.
  5. På deaktiveringssiden før du klikker på Deaktiver-knappen, gir Twitter deg noen alternativer for å endre brukernavnet eller Twitter-nettadressen og endre kontoer ved hjelp av brukernavnet eller e-postadressen fra en tidligere konto, alt for å at du er sikker på å deaktivere eller ty til andre løsninger i tilfelle du har tenkt bedre.

La oss se disse alternativene i detalj:

  1. For å endre navn eller nettadresse uten å deaktivere en konto . Bare gå til Kontosiden, tilgjengelig fra Innstillinger og Personvern, og endre Twitter-brukernavnet i navnefeltet for maksimal lengde på 15 tegn, og endre det til din smak (hvis brukernavnet allerede er i bruk, du må legge inn en annen). Klikk på Lagre endringer for å bekrefte. Alle svar og tilhenger av @ vil forbli uendret.
  2. Hvis du vil endre kontoene med brukernavnet eller e-postadressen til den forrige kontoen, må du deaktivere sistnevnte og vente på at tidligere kontoinformasjon slettes permanent. Endre brukernavnet og e-postfeltet på kontosiden.
  3. Hvis du derimot har bestemt deg for å deaktivere Twitter-profilen din, trykker du på Deaktiver-knappen og den forblir suspendert i 30 dager. I løpet av denne fasen kan du gå tilbake og reaktivere det ved å logge på Twitter.