Slik bruker du WhatsApp som et notisblokk

I tillegg til funksjonene til WhatsApp, for eksempel chat-tjenesten eller utveksling av samtaler med våre kontakter, kan du også bruke programmet på andre måter, for eksempel som en notatbok .

Hvis du trenger å huske en dato, eller har funnet en tekst som du vil lese, eller har besøkt en interessant nettside, men ikke har tid til å gjøre det, kan du sende en melding til deg selv på WhatsApp, og du kan høre det når du trenger det.

Ulempen er at WhatsApp ikke tillater deg å opprette noen kontakt med hovedtelefonnummeret du bruker.

Lær hvordan du bruker WhatsApp som en bærbar PC

Nedenfor viser vi deg trinnvis hvordan du må gjøre for å bruke appen som en bærbar PC.

  • Åpne WhatsApp, skriv inn kontakter og klikk på Ny kontakt
  • Opprett en fil med navnet "Notisblokk" og skriv inn ditt mobilnummer
  • Avslutt WhatsApp, gå til Call-programmet på mobilen din og se etter denne nye kontakten i telefonboken
  • Når du er i telefonboken, trykker du på Send WhatsApp-meldingsikonet og sender en testmelding. Fra det øyeblikket vil du ha en ny kontakt kalt Notisblokk på WhatsApp

Det kan også skje at versjonen av WhatsApp som du har på enheten din, ikke tillater denne prosedyren.

I så fall kan du prøve følgende alternative metode:

  • Skriv inn telefonboken din i samtalen-appen og opprett en oppføring med telefonnummeret ditt
  • Klipp Internett-tilkoblingen
  • Åpne WhatsApp, skriv inn kontakter og dra fingeren ned for å oppdatere kontakter
  • Åpne kontaktlisten i appen Samtaler og skriv inn fanen der du lagret kontakten. WhatsApp-ikonet skal vises, klikk på det for å åpne en WhatsApp-chat med navnet ditt

Å lage et notisblokk på WhatsApp er mye enklere enn du tror, ​​og det vil sikkert få deg ut av mer enn en hast.

Og å sende deg en WhatsApp selv er mye raskere og mer effektiv enn å måtte installere og åpne et annet program for kommentarer som Google Keep .

Et annet alternativ er å skape en gruppe med en annen betrodd person, hvem vet hva du leter etter, og deretter eliminere den fra gruppen.

Gruppen vil bare være tilgjengelig for deg, og du kan bruke den som din bærbare, lagre koblinger, sende bilder eller videoer.