Slik fjerner du en venn fra Facebook

Facebook er kanskje det mest brukte sosiale nettverket i verden, med tillatelse fra Instagram eller Twitter. Et fellesskap der du kan kontakte venner og lage nye, men hvordan kan vi slette de som vi ikke lenger vil være med på vår venneliste? Deretter tilbyr vi deg en trinnveiledning der vi forklarer hvordan du kan eliminere en venn fra Facebook.

Å gjøre venner på Facebook er veldig enkelt, men sannheten er at vi ikke alltid kjenner de menneskene vi aksepterer, eller spør vennskapsforespørsel, slik at hvis du vil eliminere fra vennenettverket av noen, kjenner du egentlig ikke eller En venn med hvem du har mistet et forhold, må følge trinnene som vi detaljer nedenfor.

Trinn for å eliminere en venn fra Facebook

  1. Det første trinnet for å eliminere en Facebook-venn er å skrive inn din Facebook-konto og søke etter den bestemte personen du ikke lenger vil være venn med.
  2. Når du er inne i profilen til personen, må du gå til den øvre delen der profilbildet ditt og overskriften vises.
  3. Du vil se hvordan til høyre vises alternativet " Venner " (ved siden av "Følg" og "Melding"), og hvis du klikker "inne", åpnes en meny med flere alternativer, hvorav den siste er " Fjern fra vennene mine. "
  4. Med dette eneste alternativet har du eliminert den personen fra Facebook-vennene dine og vil ikke lenger kunne se innlegg, kommentarer eller meldinger. Du vil heller ikke kunne se aktiviteten din på Facebook.
  5. Fjerning av en venn fra Facebook er noe veldig enkelt, men hvis årsakene til å eliminere det er noe veldig dårlig, kan du også blokkere den personen. For å gjøre dette må du gå tilbake til profilen din og igjen i delen av dekselet ovenfor, "klikk" på de tre punktene til høyre. Du vil se hvordan du åpner en meny med flere alternativer, den siste er "Blokk". Ved å klikke på det, vil du få den personen til å ikke lenger se profilen din eller publikasjonen, men vil heller ikke kunne kontakte deg.
  6. Blokker en venn på Facebook kan også gjøres fra profilen din, i "Innstillinger" delen og deretter "Blokker". Du vil se at på siden som vises, kan du legge til navnet på profilen du vil blokkere, klikke på "Block" og det er den personen vil ikke lenger ha tilgang til profilen din.

Slett eller blokkere en venn på Facebook er hvordan vi sier, noe veldig enkelt, og den personen vil ikke motta varsel eller varsle om handlingen din .